Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Villastängsel visar var gränsen går i Uppsala

Villastängsel i metall visar var gränsen till din tomt går i Uppsala. Och kräver inte en gnutta underhåll, till skillnad från trästaket som ruttnar i regnet.

Den som äger en villafastighet kan mycket väl vilja visar grannar och andra som vistas i kvarteret var gränsen går. Gränsen till din tomt, det vill säga. Och inget visar den gränsen tydligare än ett klassiskt villastängsel.

Ett staket är också fint. Men det vanliga svenska trästaketet kräver ju lika mycket underhåll som fönstren i din villa. Alldeles för mycket, alltså. Det ska slipas och målas både en och två gånger med jämna mellanrum för att det ska se snyggt och prydligt ut. Vilket du absolut vill att det ska göra. Om ett hus verkar nedgånget och övergivet kan det dra till sig både bovar och banditer.

Villastängsel ger din tomt en pampigt internationell look

Om du istället väljer att satsa på villastängsel i Uppsala kan du känna dig trygg med att få en riktigt hållbar lösning på plats utan att du kommer behöva lägga ned en enda sekund på underhållet. Metallstängsel är inte bara snyggt, det håller dessutom för väder och vind. Trästaket, däremot. De verkar ruttna så fort det regnar lite.

Vilket är dumt, eftersom det regnar en hel del i Uppsala. Villastängsel i metall däremot – de inte bara tål regnet, de glänser i det! Bokstavligt talat. Om du vill att din tomt ska ge ett riktigt pampigt intryck, med lite internationell känsla, så är det helt klart svarta metallstängsel du ska ha.

30 May 2022