Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Uppblåsbar pool som spa – det plånboksvänliga alternativet

Upptäck fördelar med en uppblåsbar pool som spa, som förutom att den är mobil och erbjuder maximal komfort även är ett välkommet budgetalternativ för semestern.

Sommaren närmar sig och ni skulle vilja lyxa till det med ett hemmaspa på uteplatsen. Ni har funderat på att skaffa en lagom stor spapool som rymmer cirka 800 liter. Dock har ni inte vågat ta steget att investera fullt ut, trots att ni haft planer på detta spa i ett par år redan.

Men inför denna sommar har ni hittat ett utmärkt entry level-alternativ – en uppblåsbar spapool. Äntligen får ni chansen att njuta av er semester i ett hemmaspa som inte behöver kosta multum, utan som är ett plånboksvänligt. Ändå är det ett kvalitativt alternativ till en dyrare och mer exklusiv spapool.

Fördelar med en uppblåsbar pool till ett spa

Om man funderar på att skapa ett eget utomhusspa, men ännu inte är redo att investera i en stationär spapool, kan ett uppblåsbart alternativ vara rätt väg att gå. En fördel med en uppblåsbar spapool är att den kan flyttas dit man vill ha den för stunden. Prova på hur det är att äga ett utomhusspa innan du väljer att satsa på en dyrare variant.

Hos en seriös leverantör hittar du flera olika varianter på spapooler som passar de allra flesta och du kan välja mellan 800 liter eller 1000 liter. Hos leverantören går det också att hitta bekväma tillbehör som till exempel en nackkudde och en dryckeshållare. Det finns även praktiska tillbehör som spafilter och klorfördelare.

22 Jun 2022