Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Tjänster vid fastighetsförvaltning i Stockholm

Som ägare av bostadshus finns många saker att tänka på. Att vara kunnig inom alla områden är en bedrift inte många bemästrar och därför finns det fastighetsförvaltning i Stockholm.

Andreas köpte fastigheten för en spottstyver och det hade skett ganska spontant. Nu ångrade han sig lite när han insåg vilket ansvar det var att ta hand om allt, särskilt när hyresgästerna kom. Brevet som damp ner i brevlådan kom som en skänk från ovan. Det var från en fastighetsförvaltning i Stockholm. I brevet fanns en adress till en hemsida. Snabbt loggade han in på sin laptop och hittade hemsidan. Efter en stunds läsning kände han hur stressen minskade och han kunde andas lättare. Det fanns hjälp att få.

Fastighetsförvaltningen i Stockholm som trygghet

Andreas bokade en tid för att få lite mer kunskap om hur de jobbade. Han skrev ner frågor som han skulle ställa för att vara förberedd när det var dags. Det visade sig på kontoret i Stockholm att de hade många användbara tjänster Andreas kunde använda sig av. Först och främst var han intresserad av hjälp med ombyggnationer och bygglov. Huset var i ett uselt skick och behövde en hel del uppfräschning och han kände inte till vad han fick och inte fick göra utan bygglov. De erbjöd även projektledning vilket kändes betryggande.

De beslutade sig för att börja där men noterade framtida behov för att inte tappa tråden till nästa möte. Tanken på att anlita dem för fastighetsskötseln i framtiden var lockande och definitivt stressbefriande. Läs mer om fastighetsförvaltningen på denna sida: fastighetsförvaltningstockholm.se

14 Mar 2022