Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Städning i Stockholm på dina villkor

Skriv ett städschema på vad du vill ha hjälp med och lämna din städning i Stockholm till proffs. Du kan koppla av och kommer sedan hem till ett nystädat hus.

Det är många i storstaden som har kommit på hur praktiskt och bekvämt det är. Unga barnfamiljer som stressar med alla vardagsbestyr tycker att det är helt underbart att lämna bort sin städning i Stockholm. När de kommer hem är hemmet rent, och de kan koncentrera sig på barnen.

Ibland ska du kanske iväg på kvällsaktiviteter som du tycker är roliga, och det vore synd att missa dem för att du känner dig tvungen att städa. Det underlättar så mycket att få det jobbet gjort. En professionell städfirma har personal som alltid ställer upp och gör sitt bästa.

Städning när du vill

Det vanligaste är att man gör upp om ett städschema och att städning sker varannan eller varje vecka. Men du kan också beställa enskilda storstädningar när det är extra påkallat. Kanske ska du ha gäster på kalas, eller så vill du ha det uppsnyggat när dina övernattningsgäster har åkt hem.

Ibland har du en riktig smutsgömma som du inte vill eller orkar ta tag i. Garderober, klädkammare, förråd och källarutrymmen är ställen där man sällan städar. Du kan beställa en storstädning för dessa projekt och få det fint där en gång för alla. Bakom spisen, bakom element och inuti golvbrunnar och sopskåp är också typiska utrymmen som behöver gås över någon gång ibland och hållas fräscha.

11 Oct 2022