Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Solenergi för företag är en lönsam affär

Vill ni kapa elräkningen och samtidigt bli mer attraktiva bland era kunder? I så fall ska ni satsa på solenergi för företag med egna solceller och laddstolpar.

Höga elräkningar kan plåga många företag och i värsta fall göra att man under vissa perioder eller tider på dygnet måste dra ner produktionen. Att satsa på solenergi och låta installera egna solceller på företagets takytor kan göra att man kapar elräkningarna rejält. Samtidigt minskar man miljöpåverkan vilket också är bra för företagsprofilen.

Ett företag som satsar på solenergi och ligger i framkant brukar också bli mer attraktivt för medarbetare, kunder och samarbetspartners. Den gröna omställningen är också ett faktum och något som vi tillsammans måste driva igenom. Som företag kan man visa vägen med solceller på taket och laddstolpar på parkeringen där medarbetare och kunder kan ladda sin elbil.

Solenergi för företag med möjlighet att även lagra el

Är man intresserad av att installera solceller på sina takytor ska man ta hjälp av ett företag som är specialiserade på just detta. De gör kostnadsfritt en besiktning av fastigheten och tar fram ett förslag med tillhörande offert på hur man med hjälp av solenergi för företag kan kapa elräkningarna.

I vissa fall kan det också löna sig att installera en lagringsenhet så att man kan spara el till de lite mörkare månaderna då solcellerna inte klarar att producera lika mycket el. Solceller fungerar annars i de flesta verksamheter som exempelvis industrier, skolor, kontor, fryslager, ishallar, och mycket mer.

16 Aug 2022