Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Se till att nästa hyresgäst blir nöjd med bostaden

Ska du köpa en ny villa? Eller har du redan gjort det? Då har du mycket att stå i. Det är inte bara att packa ihop sina saker och flytta in, även om de flesta av oss önskar att det vore så. Visst skulle det väl vara härligt om man hade en hel stab med folk som skötte allt det där som är jobbigt; flytta alla möbler, bära alla lådor, städade hela ens gamla lägenhet och flyttade in alla ens möbler och saker, packade upp allt så att de fanns på rätta ställen och så att det bara vore för dig att gå in i din nya bostad, sätta tandborsten på rätt ställe och bo på din nya plats? Tänk att det där inte är omöjligt längre. Med Rut-avdraget har du möjlighet just till detta!

Rut-avdraget gör så du inte måste göra allting själv

Med Rut-avdraget kan du dra av så att du slipper betala så mycket för att få en flyttfirma att både packa allt, städa rent efter sig och dig. Sedan bär de alla saker, kör flyttbilen till rätt adress, bär in allt och packar upp allt. Sedan är det bara för dig att gå igenom alla dina saker och se till att inget har gått sönder i flytten. Sedan betalar du och du bor på ditt nya ställe. 

Många flyttfirmor har börjat med flyttstädning just för att kunna erbjuda ett helt paket; där de erbjuder allt, eller bara någon del av vad det innebär att flytta. Då kan de erbjuda allt från packning, bära möbler, packa upp eller bara flyttstädning. Ofta vill många kunna anlita ett företag när det kommer till flytt som enbart gör någon del av flytten. På många sätt kan just ett tjänsteföretag hjälpa till att flytten inte blir så tung som om man gjorde allting själv.

Anlita firma för flyttstädning i Malmö

Bor du i Malmö kan du välja mellan ett 20-tal olika städfirmor just för detta ändamål. Att flytta i en så stor stad som Malmö kan innebära att man måste transportera sitt bohag i långa sträckor. Då vill man ogärna behöva köra flyttbilen många gånger längs samma sträcka och kanske vill köra endast en gång. Det det vara behändigt att kunna få flyttstädningen av ett företag, medan du kan packa dina saker och själva bära möbler och pick och pack till det nya stället. Särskilt bra är det om du vet med dig att du inte är duktig på att flyttstäda, eller inte gar gjort det förut. Då kan det vara praktiskt att få ett företag som har gjort det många, många gånger och som vet exakt hur man ska göra. Lycka till med flytten!

19 Jul 2018