Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Sälja bostad på Östermalm är ett hett jobb

Vill du sälja bostad på Östermalm är du ett hett ämne precis som din bostad är. Det är alltid lika attraktivt att sälja och köpa en fin bostad på Östermalm.

Det är nog få människor som inte kan tänka sig att bo på Östermalm. Här finns många vackra gamla hus och lägenheterna är vad man kallar för fashionabla. Eftersom efterfrågan är stor och marknaden kanske inte dräller av lediga lägenheter eller hus, är priset därefter - skyhögt.

Ju dyrare en bostad är ju högre provision blir det för en mäklare. Samtidigt får säljaren en god inkomst och kanske gör sitt livs affär. Det hindrar inte att den som köper även gör sitt livs affär. Priserna fortsätter ju att stiga och så småningom när det är dags att sälja även för köparen kommer utlägget förmodligen betala sig.

Den är en roligt uppgift att sälja bostad på Östermalm

Att sälja bostad på Östermalm kan tyckas svårt eller lätt beroende på vem som ser på frågan. Det kan vara lätt då det är ett mycket eftertraktat område. Svårigheten kan vara att det inte finns så många intressenter som orkar upp i de prisklasser det gäller. Många kanske vill men inte alla har råd.

För en mäklare kan det vara en rolig uppgift att sälja en bostad på Östermalm. Dels är det vackra omgivningar att vistas i. Dels är det som tidigare nämnts ofta vackra byggnader och fina lägenheter. Att visa dem är klart mycket roligare än att visa en lägenhet i en sjaskig och nedgången miljö.

27 May 2022