Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Säker trädfällning i Sollentuna

Behöver du ta ned träd för att de blivit för stora och står alltför nära ett hus? En arborist i Sollentuna kan fälla ned trädet på ett säkert sätt så att varken människor eller hus skadas.

Ett träd som vuxit sig stort och står nära huset kan göra stor skada, särskilt om det skulle knäckas i en storm och falla över huset. Ett sådant träd måste man ofta fälla i sektioner i stället för i ett stycke. Och för det måste man anlita en utbildad arborist.

En arborist har en gedigen utbildning och är specialist på att ta ned träd säkert genom sektionsfällning. Många gånger klättrar arboristen upp i trädet och sågar det i delar för att sedan fira ned dem säkert med hjälp av ett rep. I vissa svårare fall kan man dessutom behöva använda sig av en kranbil för att få ned delarna på ett säkert sätt.

Arborist i Sollentuna - allt från trädfällning till trädvård

En arborist kan inte bara hjälpa till med trädfällning utan kan även ställa diagnos på sjuka träd. Dessutom kan hen också besiktiga träd och upprätta en trädvårdsplan som beskriver hur man på bästa sätt ska sköta om olika träd.

Andra tjänster en arborist ofta erbjuder är trädgårdsarbete som till exempel trädbeskärning och återplantering av träd. Är man intresserad av att anlita en arborist för trädfällning eller andra uppdrag ska man ta in offerter från några olika företag innan man bestämmer sig. Arboristtjänster ingår också i det så kallade rutavdraget.

Läs mer här: trädfällningsollentuna.se

29 Jul 2021