Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Ring en mäklare i Upplands Väsby när ni ska sälja huset

För att få ut det mesta av er kommande försäljning av huset så gör ni rätt i att anlita en mäklare i Upplands Väsby. Med en mäklares hjälp kan ni göra ert hus mer attraktivt för potentiella köpare.

Ert hus ska sättas ut till försäljning. Ni har inte längre råd att bo kvar i det stora huset. Inte sedan ni båda har gått ned i tid på jobbet. Ni har insett att ert hus är för stort med tanke på att det bara är ni två. Ni fick aldrig några barn och nu tycker ni att det känns alldeles för sent. För er räcker det gott med något mindre. Ni lägger hellre pengar på annat än på att bo i ett alldeles för stort hus. Ni tar kontakt med en mäklare i Upplands Väsby som får hjälpa er att få ut huset till försäljning.

Mäklaren får ut det mesta på försäljningen

Med en mäklares hjälp kan ni göra huset mer attraktivt för potentiella köpare och på så vis även få upp priset lite grann. Ni får ett utgångspris satt efter att en värdering är gjord. Men ni hoppas ju självklart kunna få ut mer än så, mycket mer till och med. Mäklaren ordnar så att ni får hjälp med inredningen, en så kallad homestaging eller homestyling. På så vis ökar chansen mer att ni får huset sålt då det gör bostaden mer attraktiv. Att ha en mäklare till hands när man ska sälja hus är alltid en god idé.

16 Mar 2022