Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Renovera lägenhet istället för att sälja och köpa lägenhet i Stockholm

Att renovera en lägenhet istället för att sälja den och köpa en ny kan vara ett bra sätt att få ett boende som passar er familj när ni lever livet i Stockholm.

En familjs behov ändras över tid. Barnen växer. Vissa flyttar ut helt, andra behöver eget rum. Lägenheten ändras dock inte. Den ser ut som den alltid har gjort. Men att flytta hela familjen till en ny lägenhet är inte alltid en bra lösning på det problemet.

Det är nämligen rätt komplicerat att flytta. Dels att sälja och köpa lägenheter. Dels att en flytt kan innebära byte av skola, eller en längre resväg till jobbet. Det är inte alltid säkert att man har råd att köpa en större lägenhet i samma område. Men måste man verkligen flytta, när lägenheten inte passar familjen längre?

Renovera lägenhet kan ge fler rum eller större kök

Nej då. Det behöver man inte. Att renovera lägenhet i Stockholm kan vara en minst lika bra lösning som en flytt. Kanske till och med en bättre lösning, med tanke på att priserna på bostadsmarknaden befunnit sig i fritt fall under en tid. En renovering är en investering i ert befintliga boende, och den kan komma att betala sig vid en framtida försäljning.

Genom att renovera istället för att flytta kan ni behålla allt det som ni är nöjda med i livet just nu, och ändra på det som inte funkar. I alla fall vad gäller ert boende. En vägg kan ge barn egna rum, och ett rum som ett utflyttat barn lämnat efter sig kan bli ett bibliotek – eller kanske ge möjligheten till ett större kök. Ta hjälp av detta företag när det är dags för renovering: renoveralägenhetstockholm.se

16 Sep 2022