Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Proffs på skräddarsydda hem

Har du varit i en olycka eller av någon annan orsak behöver en anpassning av din bostad, så finns det hjälp att få. Med proffs och rätt utrustning kan du skapa ett bra liv och fungerande vardag.

Det finns så många olika slags yrken och arbetsområden att det kan vara svårt att veta vad alla betyder. Men för de som är specialister på bostadsanpassning i Stockholm är det ett yrke som både är vanligt och ovanligt på en och samma gång. Det kan handla om att du har en utbildning som snickare, elektriker, rörläggare eller liknande, och att du tycker att det är extra roligt att hjälpa till att skräddarsy bostäder till dem som har någon typ av funktionsnedsättning. Något som gör att du kan få problem med dagliga funktioner, som att komma in och ut ur din bostad, laga mat eller gå på toaletten.

Ett givande arbete

För dig som arbetar med anpassningar av bostäder för funktionsnedsatta boende kan det vara ett mycket givande och tacksamt arbete. Du skapar möjligheter för personen i fråga och dess familj att få ett fungerande och normalt liv i deras hem. Ett liv och en känsla som kan vara avgörande för ett bra mående. Det kan dessutom vara så att en boende inte ens kan ta sig till arbetet, vården eller ut på en promenad. Så det innebär att du varje dag kan åka med vissheten att du har gjort en stor skillnad i någons liv, på ett positivt sätt.

21 May 2021