Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Porttelefon – en bra lösning för företag

Företag med många kontor kan ha svårt att överblicka vilka som kommer och går. Då är det bra med en porttelefon. På så vis vistas inga obehöriga i lokalerna.

Dörren hade stått öppen för alla besökare. Dessutom hade de ingen kontroll över vilka som var i huset då de flesta medarbetare hade sina dörrar stängda när de hade klienter på besök. Situationen började bli bli ett problem, både för produktiviteten och säkerheten.

Nu var det dags att ta nästa steg och hitta en lösning på problemet. Chefen Benjamin kontaktade ett säkerhetsbolag för att boka en tid för konsultation. En vänlig person i andra änden sa att hon skulle boka in en Anders som skulle komma till Benjamin följande måndag. Det var bara att hålla tummarna för att de hade en bra lösning.

Smart porttelefon till företag

Efter att Anders visat honom vilka möjligheter som fanns, började de diskutera just detta företags förutsättningar. En porttelefon för företag kunde fungera. Besökare tryckte på en knapp och kom till en receptionist som kopplade vidare, eller så valde besökaren på en display den person som skulle besökas. Dörren öppnades oavsett vem som skulle ta emot besökaren.

Benjamin hade fått mycket att tänka på men dagen därpå hade han bestämt sig. Porttelefonen skulle gå till en receptionist. På så vis slapp de anställda bli avbrutna hela tiden, för det hände nog att folk tryckte fel. Det skulle bli billigare att använda någon från admin som var intresserad. Han skulle även beställa en kamera till porttelefonen, då kunde de se vem som stod utanför.

27 Sep 2022