Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Persienner i Stockholm till dina fönster

Det kan vara jobbigt att inte ha något att hänga för fönstren när solen lyser starkt. Med ett par persienner kan det problemet enkelt åtgärdas. Köp nya persienner i Stockholm redan idag.

Att vakna av stark sol på morgonen när man egentligen hade velat ligga kvar och sova ett par timmar till är inte särskilt kul. Att inte ha något att kunna dra för sina fönster med när man är sugen på sovmorgon är inte optimalt, men det är enkelt åtgärdat genom att skaffa ett par frihängande persienner att sätta upp framför fönstret. För denna typ av persienn sätts alltså inte fast mellan fönsterglasen utan de är precis som det låter, frihängande. Det finns flera fördelar med att använda sig av den här typen av persienn istället för en som sätts mellan glasen i fönstret.

Fördelar och nackdelar med frihängande persienner

Fördelen med denna persienn som hängs utanpå fönsterglaset är att det är väldigt enkelt att få den uppsatt. Monteringen av en frihängande persienn kräver alltså ingen särskild kompetens eller liknande utan vem som helst kan få upp en sådan persienn, både snabbt och enkelt. Men det finns också nackdelar med dessa persienner även om de inte är särskilt stora. Nackdelen med att använda en frihängande persienn är att man behöver damma av den ordentligt med jämna mellanrum. Men det är ju faktiskt inte någon större ansträngning om man säger så. Man dammar ju och städar sitt hem veckovis i alla fall, eller hur?

9 Mar 2022