Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Öka din säkerhet med ett passersystem i Göteborg

Det är inte bara stora företag som behöver ett bra låssystem. Villor och bostadsrättsföreningar i t.ex. Göteborg har också mycket att vinna på ett passersystem.

Det viktigaste med ett hem är att man kan känna sig trygg och kan slappna av när man är hemma. För att verkligen kunna få den känslan behöver man veta att ingen obehörig kan ta sig in. Vanliga nycklar av metall har använts så länge det funnits lås och den äldsta nyckel man känner till är 4000 år gammal. Men samhället har förändrats och då behöver låssystemen också göra det.

Det nya sättet att låsa dörrar är elektroniskt och saknar vanliga nycklar av metall. Istället använder passersystem i Göteborg kort eller plastbrickor för att få tillgång till en fastighet. Korten registreras och administreras i en databas vilket gör att man har kontroll på vilka brickor som finns i omlopp och var de ska användas.

Ett passersystem i Göteborg har ekonomiska fördelar och ger trygghet

Problemet med metallnycklar har alltid varit risken för att de ska hamna i händerna på obehöriga. Säkerheten med ett passersystem i Göteborg är betydligt högre eftersom ett nyckelkort eller plastbricka inte går att kopiera, de lånas inte ut till obehöriga och skulle de bli stulna eller tappade spärras de enkelt.

Ett traditionellt nyckelsystem är dyrt att hålla uppdaterat. Om exempelvis en huvudnyckel skulle försvinna måste man byta ut alla nycklar i systemet. Ett passersystem i Göteborg har den ekonomiska fördelen att du bara avprogrammerar försvunna kort. Säkerheten i fastigheten är inte rubbad.

1 Apr 2022