Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Målare satte färg på hemmet i Stockholm

Känslan av att få hemmet renoverat är härlig. När målare från Stockholm varit inne och förändrat känslan till något nytt och fräscht som räcker länge.

Semestern hade varit fantastisk och planet hade nyss landat på svensk mark. Anders kände sig behagligt utvilad men var samtidigt uppe i varv på ett skönt sätt. Hustrun Anna såg lite trött ut men han var säker på att hon skulle vakna till ordentligt när de om någon timme var hemma vid villan igen.

Några månader tidigare hade Anders pratat med en kille som arbetade på en målerifirma i Stockholm. Det var inte av den anledningen de pratade utan att de var ute med gemensamma kompisar. Snacket kom in på renovering och Anders hade berättat om att de funderat på att måla och bygga förvaring i hallen.

Målare fixade jobb på fritiden

Det var då Nalle, som han kallades, berättade att målerifirman i Stockholm som han jobbade på även gjorde snickeri. De orden hade fastnat hos Anders och det var senare som han ringde den firman för att boka in målning av hallen och även fast förvaring där. Annas mamma skulle släppa in hantverkarna när paret var på semester.

Nu var de alltså på väg hem till överraskningen. Väl parkerade framför huset fick Anna väckas och sömndrucken stapplade hon in medan Anders tog in väskorna. När frun steg in över tröskeln var det som både hallen och Anna fick energi. Plötsligt var hon vaken och skrattade och grät om vartannat. Vilket var bästa betyget maken kunde få.

20 Oct 2022