Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Målare i Stockholm kan sin sak

Det är bara att måla, har man kanske hört mer än en gång. Men det krävs mycket kunskap för att det ska bli rätt och de har duktiga målare i Stockholm.

Andreas var nog den envisaste man Kerstin någonsin träffat. Kanske var det just den egenskapen som hon värdesatte mest. Men inte alltid. Som nu när det var dags att för första gången måla det hus som paret köpt tillsammans. Han hade nämligen fått för sig att han skulle göra jobbet alldeles själv under semestern.

Visst hade han fyra veckor sammanhängande ledighet, men till och med Kerstin, som inte hade några kunskaper om detta, visste att det med största sannolikhet skulle misslyckas. Inte för att han var lat och långsamt utan för att det i Sverige sällan var fyra veckor i rad utan regn. Samt givetvis att han inte visste något om hur det skulle göras.

Lämna över till en målare

Andreas var dock fast besluten om att ta saken i egna händer. Han planerade in dagarna och försökte räkna ut hur mycket tid och material som behövdes. Sedan begav han sig iväg för att köpa allt. När han kom hem sa han inget, utan fortsatte dagen som vanligt. Men inga saker plockades ur bilen.

Kerstin väntade. Så andra semesterdagen stannade en lastbil på tomten. Ur den kom arbetsklädda människor. Sedan flera bilar och något som såg ut som en ställning sattes ihop. Maken låtsades som ingenting. Han hade uppenbarligen valt att kontakta en målare i Stockholm. Hon i sin tur bara log som en förstående hustru gör och låtsades som om detta hade varit planen hela tiden.

14 Feb 2023