Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Laddstolpe för miljömedvetna BRF

För en modern BRF blir det en självklarhet att installera en laddstolpe så att de boende på ett tryggt och säkert sätt ska kunna ha sina fordon fulladdade när de ska användas på morgonen.

En av de stora fördelarna med elbilar är att de går att ladda medan man själv är hemma. Man behöver inte åka iväg till en bensinstation och tanka utan allt kan göras hemma vid bostaden om man har installerat en laddstolpe.

För fler och fler bostadsrättsföreningar blir det därför en självklarhet att kontakta företag som gör installationer av laddstolpe för BRF.

Att installera en laddstolpe BRF gör det enkelt och bekvämt för de boende och det ger en signal om en miljömedvetenhet som många uppskattar. Ett område som uppmuntrar till användning av elbilar gör också att man slipper både avgaser och allt buller som följer av bensin- och dieselmotorer. Det blir en renare och tystare miljö kring boendet.

En laddstolpe BRF är enkel att installera och bekväm att administrera

De företag som installerar moderna laddstolpar för BRF har den erfarenhet som krävs för att det ska bli bra. De är med och förbereder för installationen, de levererar, monterar och driftsätter laddstationerna. Service och underhåll kommer att utföras regelbundet för att säkerställa driften.

Med laddstolpen följer en portal där man ger behörighet till dem som ska använda sig av laddstationen. I portalen kan man läsa av och få ut rapporter på förbrukningen och se hur mycker de olika användarna förbrukat. De rapporterna ligger sedan till grund för faktureringen.

 

 

28 Feb 2022