Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Källarrenovering med mervärde i Stockholm

Har du problem med fukt i din källare i Stockholm? Då kan det vara dags att göra en källarrenovering. Ett sätt att skydda huset mot fuktskador, och även utöka boendeytan du kan vistas på.

En källare är ofta en mörk och unken boendeyta som sällan används. Och om den används så är det oftast tvättstuga och frysbox som hamnar där nere. Men en källare är också en perfekt yta för aktiviteter, tonårsrum och som gästrum för besökare. Det är även viktigt att källaren håller ett gott skick, eftersom fukt och andra problem annars kan sprida sig uppåt. När du gör en källarrenovering i Stockholm så kan det därför vara av två anledningar: att skydda huset mot fuktskador och att få extra ytor att inreda och umgås i.

Öka värdet på huset med en källarrenovering

Om du åker för att titta på ett hus och upptäcker att det har en källare så kan det vara ett mervärde som gör att du väljer just det huset. Men om källaren är unken och dåligt underhållen så kan det istället vara skälet som gör att du inte köper huset. Källaren är en bra extra yta men också en del av huset som ofta får problem med fuktskador. Därför är det extra viktigt att du som husägare skapar en hälsosam husdel genom en ordentlig dränering för skydd från fukt på utsidan. Samt en helt korrekt utförd källarrenovering, för att skapa de rätta förhållandena för ett gott mående på husets insida.

10 Aug 2021