Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Hitta rätt mäklare på Kungsholmen

Ska du sälja eller köpa ett boende på Kungsholmen? Då är det bra att hitta en mäklare som kan sin sak. En mäklare som kan sin stadsdel. Då kommer du, oavsett om du är säljare eller köpare, bli nöjd.

Kungsholmen är måhända en något bortglömd stadsdel i Stockholm. Eller bortglömd och bortglömd, det är nog inte helt rätt ord – för alla vet om Kungsholmen. Men stadsdelen är inte lika hypad som en del av de andra stadsdelarna i Stockholm. Dock får detta ses som en fördel. Något mindre hype, skapar istället ett större lugn. Ett lugn trots att den ligger mitt i stan. Kungsholmen andas sofistikerad coolhet. Med trendiga hak, grönskande parker samt omfamnat av Mälarens vatten. Ska du sälja din bostad vill du att köparna ska förstå vad som är så bra med din stadsdel. Och är du köpare vill du få samma sak förklarad för dig.

En mäklare ska kunna tolka sin stadsdel

Om en mäklare ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt, behöver hen kunna sin stadsdel. Är det en mäklare på Kungsholmen ska hen kunna namnge de populäraste fiken. Hen ska kunna föreslå de härligaste promenadstråken och i vilka vintageaffärer man kan göra de bästa fynden. Hen ska kunna sitt Fridhemsplan och Kungsholmstorg. Rålambshovsparken såväl som Kronobergsparken. Promenadstråket längs med Kungsholms strand och Fredhälls vackra klippor. Från udden med Stadshusets historia, till andra änden med det nyare och trendigare Hornsbergs strand. Mäklaren ska kunna tolka och förmedla allt detta – från säljare till köpare.

30 Mar 2022