Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Golvläggning blev i stället golvslipning i Göteborg

När man renoverar händer det att man hittar trägolv under plastmattan. Det är som att hitta en skatt. Ta inte bort det. Med tålamod och omsorg kan det få nytt liv med golvslipning i Göteborg.

Hannas och Christians nya hus var redo att flyttas in i. Den förra ägaren hade målat och sett till att allt var tipptopp. Det enda som inte gjorts var golvet i vardagsrummet. Det hade varit fint och de hade låtit plastmattan ligga.

Med de var inte jätteförtjusta i det träinspirerade plastgolvet och bestämde sig för att ändå byta golv innan de flyttade in. Kontakt togs med en golvläggare i trakten, och ett datum planerades in för ett besök.

Golv i Göteborg fick nytt liv med golvslipning

Patrik, golvläggaren, började med att plocka bort några lister för att kunna lyfta mattan och se vad som fanns under. Mumlade något och drog lite till. Sen log han.

Ni har ett riktigt fint gammalt trägolv här, sa han, fortfarande leende. Han bad dem komma och titta. Båda häpnade. Under mattan låg ett fantastisk trägolv som måste vara jättegammalt.

Paret sa att de önskade att de kunnat använda golvet och blev överraskade när Patrik berättade att han kunde fixa så att det blev som nytt igen. Han behövde bara hämta alla saker för golvslipning i Göteborg.

Patrik hade haft rätt. Så vackert golvet blivit med hans hjälp. Nu var det glada att de tänkt om en gång till och inte låtit golvet ligga dolt i lång tid framöver. Mer om golvslipning kan du läsa på denna sida: golvslipninggöteborg.com

3 Feb 2022