Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Golvläggare med bra referenser i Huddinge

Många hus och lägenheter idag har plastmattor i olika färger och mönster. Men frågar man en golvläggare från Huddinge är det trä som är det bästa materialet.

Huset de hade köpt för sex månader sedan var perfekt. Nyrenoverat och krävde lite om inget jobb. Precis vad de hade velat ha. Nu när det gått en tid och de hade boat in sig ordentligt. En kväll när de satt vid tv:n insåg de att båda två verkligen ogillade golvet i vardagsrummet. En plastmatta som såg ut som vitbetsat trä.

Det blev uppenbart att båda hade gått och irriterat sig på varsitt håll utan att vilja säga något som skulle göra den andre besviken eller arg. Nu skrattade de högt åt dumheten att hålla tyst. Sedan började de diskutera vilken golvläggare de skulle anlita för att lägga in ett trägolv.

Golvläggare förändrade rummet fullständigt

De beslutade sig för en golvläggare i Huddinge som de hört mycket gott om. Denne kom till huset för att ta reda på hur mycket material som behövdes och på så vis se hur mycket tid jobbet skulle ta. Paret hade bestämt sig för en fiskbensparkett som de tyckte hade både mysfaktor och stil.

Golvläggarna började med att riva ut plastmattan. Att lägga parketten och lacka skulle ta några dagar men paret hade bestämt sig för att undvika att smygtitta. När de äntligen fick ta den första titten blev båda bara stående och glodde. Kunde det verkligen vara samma vardagsrum som de suttit i för några dagar sedan? Svårt att tro, men rummet blev helt annorlunda och mycket finare. Kom i kontakt med ett proffs på golvläggning här: golvläggarehuddinge.se

25 Nov 2022