Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Golvläggare med bra idéer i Falun

Det blir lätt idétorka. Då är det skönt att det finns hjälp. Golvläggare i Falun fixar såväl komplicerade golv som enkla lösningar efter kundens önskemål.

Det finns tv-serier där människor köper renoveringsobjekt som de sedan renoverar och säljer till en bra peng. Vill man tjäna på sitt projekt behöver man kompetenta hantverkare och bra men billigt material. Om man inte satsar på lyxbostäder förstås.

Berit hade hittat en fin lägenhet med högt i tak som var fantastisk men såg bedrövlig ut. Där krävdes en helrenovering. Hon skulle måla själv, men hade tagit in hjälp med det elektriska och rören. Slutfinishen skulle göras av golvläggare i Falun som gett henne bra råd.

Duktiga golvläggare

En golvläggare från Falun hade kommit till lägenheten för att hjälpa Berit att välja golv. Hon pratade om trä som skulle målas eller laseras vitt. Det skulle bli så snyggt. Golvläggaren tog snabbt ner henne på jorden genom att berätta vad det skulle kosta. Besviken bollade hon över ansvaret till honom.

Hans tips var att lägga in en plastmatta. Hon rynkade på näsan och såg förfärad ut. På sin mobil visade han ett golv som såg ut som vitt trägolv. Hon var tveksam och de bestämde att han skulle komma förbi med ett prov.

Det såg ut som riktigt trä när hon såg det i verkligheten. Det bästa var att med detta skulle hon komma under budget, vilket i sin tur betydde att hon kunde tjäna mer på lägenheten. Plötsligt kändes inte plastgolv så tokigt.

25 Apr 2022