Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Färg gör skillnad i hemmet

Att måla och tapetsera är enkla sätt att förnya din bostad. Förändringen är inte bara estetisk. Ett hus som målats med omsorg och bra produkter skyddar och ger högre marknadsvärde.

Insidan eller utsidan eller bådadera? Kanske främst en praktisk fråga. Ja, att måla fasaden på din bostad är alltid en bra idé. Ett hus som målats med omsorg och med rätt produkter får mer skydd mot väder och vind. Att det dessutom ser väldigt mycket bättre ut är det ingen som blir ledsen över.

Visste du att din kommun kan ha synpunkter på husfärgen? Om du känner en stark längtan att byta från rosa till blå fasad ska du vänta med att genomföra projektet tills du har kontrollerat den saken. Annars riskerar du faktiskt att få göra om hela projektet i en mer passande färg.

Din innemiljö är viktig

Har du redan en bra fasad som ser fullt anständig ut är det istället interiören du ska fokusera på. Man behöver inte ha kvar tapeten med små nallar när barnen nått tonåren eller redan flyttat ut. En stilig enfärgad tapet eller en strukturväv som målas i lämplig färg duger precis lika bra eller bättre.

En målare i Stockholm finns alltid att hitta. De kan snabbt avgöra vad som passar och vilken typ av färg man ska välja. Det tar dem inte lång tid att förvandla ditt svettiga mardrömsprojekt till ett snyggt och modernt utrymme som du kommer att trivas i. ROT-avdrag? Givetvis. Luta dig tillbaka och njut av din nya innemiljö.

15 Mar 2021