Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Ett intressant och omväxlande arbete

Tycker du om att göra lite av varje? Är du händig? Har du kunskap och erfarenhet inom fastighetsskötsel och service? Då kan du vara en kandidat till att börja jobba med fastighetsservice!

Det finns människor som tycker att det är skönt att vara på en plats och göra en sak varje dag. Men så finns det de som tycker om när det händer saker. När de får lösa problem, hitta på egna sätt att göra saker på, träffa olika människor och se olika platser. Om så kanske du blir pilot och börjar resa över hela världen. Eller så föredrar du att göra något lite mer nära ditt hem. Som att börja arbeta med fastighetsskötsel i en storstad som Stockholm, till exempel. Då kan du arbeta på ett företag där du får ta hand om flera olika fastigheter för en eller många olika kunder. Ett arbete som du verkligen kan trivas med.

Skötsel och service

Vad innebär fastighetsservice? Det är ett ord som är mycket brett och som i stora drag innebär att du tar hand om en fastighet. Fastigheten kan vara en villa eller ett stort flerfamiljshus, och dina arbetsuppgifter kan vara mycket skilda. Du kanske städar, byter trasiga lampor, ser över värmesystemet, sköter om grönytorna med mera. Det är det som är det roliga med den här typen av uppdrag. Du kan arbeta med det du trivs med och få en bred palett av olika kunskaper och uppdrag, som du ska utföra hos olika kunder. Läs mer om fastighetsservice på denna hemsida: fastighetsservicestockholm.se

8 Jun 2021