Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Elektriker barnsäkrar huset i Uppsala

När det kommer en ny liten familjemedlem är det viktigt att se över elen i huset. Små fingrar har en förmåga att hitta det mesta. Med hjälp av en elektriker i Uppsala kan man känna sig trygg.

Paret Eriksson kontaktade en elektriker från Uppsala när de fått veta att de väntade barn. Huset de nyligen flyttat in i var gammalt och inte renoverat på lång tid. De hade börjat med barnrummet som nyligen hade blivit klart, resten fick de ta lite i taget. Först ville de säkra huset så att barnet, när det var dags, kunde krypa runt utan att de behövde oroa sig.

Elektrikern Erik kom för att gå igenom huset tillsammans med paret. När genomgången var klar bestämdes att han skulle byta ut eluttagen till jordade. I parets sovrum var elen feldragen och skulle åtgärdas. Alla kontakter skulle få skydd så att barnet inte kunde sticka in något i dem.

Elektriker med hög kompetens

Då Erik ändå var på plats passade de på att få hjälp med att installera den nya diskmaskinen samt byta från vanliga lysknappar till dimmers i de flesta rummen. Båda gillade mysbelysning och levande ljus berättade de. Elektrikern påminde om att inte placera dem i barnets räckvidd när denne började ta sig runt hemma. Han hade egna erfarenheter och kunde intyga att barn var både listiga och supersnabba.

Några dagar senare kom han tillbaka, säkrade deras hem och installerade diskmaskinen. Som tack för all hjälp bjöd de på fika innan han önskade dem lycka till och lämnade lägenheten. Läs mer om elektriker på den här hemsidan: elektrikeruppsala.nu

17 Jan 2022