Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Dammfri golvslipning i Stockholm

En golvslipning gör man för att få fram en ny yta på golvet som blir som nytt. Detta kan göras helt dammfritt om man tar hjälp av proffsen i Stockholm.

Chris var en så kallad handy-man, det var iallafall så han ville bli kallad. Han hade köpt sig ett renoveringsobjekt och hade hållit på med det i lite mer än ett år nu. Äntligen var det så pass bra att han kunde bo där samtidigt som han renoverade det. Han renoverade sitt hem för sin egen skull och inte för att det skulle säljas.

När det kom till golvet så valde han att göra en golvslipning istället för att köpa ett helt nytt golv. Eftersom Chris gjorde det mesta själv, ville han även slipa golvet själv. Han hyrde en slip och läste hur han skulle göra. Sedan började han. Det var allt utom enkelt. Trots ansträngningar så var det damm överallt och dessutom blev golvet ojämnt.

Kunskap om golvslipning

Som tur var så var det ojämnt ute i hörnet där det inte spelade så stor roll. Men Chris funderade på hur han skulle bli kvitt allt damm. Dessutom var detta bara ett rum av fyra. Chris bestämde sig för att ta kontakt med ett företag som utför golvslipning i Stockholm.

För resterande rum tog han deras hjälp istället. Det var något helt annat än det han själv hade gjort. Golvslipningen de gjorde var dessutom helt dammfri, vilket för Chris kändes som magi med tanke på hur det såg ut efter honom.

14 May 2023