Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Dags att måla om?

De flesta vet vilken effekt ny färg på väggarna har. Det är nästan som att flytta, byta miljö. Med små medel kan man få en nytt hem. Men det är inte alltid man hinner. Ingen fara, anlita en målare!

Drömmer du om att förnya ditt hem? Ny färg på väggarna, eller varför inte nya tapeter? Du kanske hoppade på vitt och fräscht-trenden och har tröttnat? Det kanske är dags för lite murrigare och mysigare färgsättning. Men hur ska du hitta tiden?

Jobbet tar sitt, familjelivet sitt. Träningen och umgänge med vännerna, allt det där gör att du fortfarande går omkring i ditt vita vardagsrum och längtar efter den där ombonade känslan. Gör slag i saken idag! Anlita en målare i Stockholm, som är proffsig, som fokuserar på miljö och där du får ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Snart har du ditt efterlängtade vardagsrum

Oftast tar det längst tid från idé till beslut. Tänk efter, när började du tänka på att förnya rummet? Det var säkert inte igår, tanken har legat och marinerat länge, betydligt längre än vad det faktiskt tar att genomföra den.

Du har säkert också tänkt att du skulle göra jobbet själv men det har inte funnits tid. Men nu finns inga ursäkter längre. Boka din målare, prata med honom eller henne om vad du har tänkt dig. Innan du vet ordet av har hen satt igång, och när det sedan är klart kommer du undra varför du inte gjorde slag i saken tidigare. Det blev hur bra som helst.

21 Mar 2021