Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Byt ut dina gamla garageportar

Det finns flera anledningar till varför man som husägare ska ta sitt garage i allmänhet och sina garageportar i synnerhet på lite större allvar. Detta särskilt om garaget i fråga ligger i direkt anslutning till det befintliga huset – men även ett fristående garage kan tjäna mycket på att få sina garageportar utbytta. Vi förklarar detta genom att säga att att du äger ett hus i Göteborg och där ditt garage ligger anslutet till detta och där du via en gång kan ta dig mellan hus och garage. Dina nuvarande garageportar är av en äldre modell och de har suttit där under femton års tid. Här har du några punkter som argument till varför du ska byta garageportar till ditt hus i Göteborg:

  • Snyggare hus. Det finns några sätt att förändra husets exteriör – byta tak, montera markiser, måla om eller bygga en farstu – och till dessa ska man även addera garageportar och ett byte av sådana. Dagens modeller är snyggare och lättare att anpassa till i stort sett vilket hus som helst. Det spelar ingen roll om huset i fråga är av trä, om det är rött, blått eller vitt – det finns garageportar för att alla smaker och designer. Ett enkelt sätt att ge ett bättre första intryck av ett hus.
  • Säkrare hus. I större städer som Göteborg så finns – tyvärr – alltid en risk för inbrott. Vi säger inte att nya garageportar på egen hand kan förhindra ett sådant – det finns andra vägar in i ett hus. Men, faktum är att äldre garageportar ofta lämnar mer att önska då det kommer till säkerhet och att de nya modellerna på marknaden är ytterst svårforcerade. Kort sagt – du skyddar ditt hem och dina ägodelar på ett bättre sätt.
  • Regn är vanligt förekommande i Göteborg och med nya garageportar så spelar det ingen roll. Du sitter kvar i din bil och använder en fjärrkontroll där du stänger- och öppnar dina garageportar utan att behöva bli blöt. Sliter inte detta ut portarna? Inte nämnvärt. Du kan räkna med att de nya garageportar du monterar kommer att hålla i minst tjugo år. Naturligtvis så får du garanti också – både på monteringen (som du definitivt ska anlita professionell hjälp för) och på garageportarna i fråga.
  • Äldre garageportar har ofta problem med läckage och där de hela tiden släpper ut varm luft och låter kall sådan komma in i ditt hus. Det här ger dig ett sämre inomhusklimat och det påverkar kostnaden för uppvärmning på ett negativt sätt.
16 Jun 2017