Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Byt karriär och bli mäklare i Gävle

Att arbeta som mäklare i Gävle är ett bra alternativ för dig som tröttnat på livet i ICA-butiken men ändå vill ha ett socialt jobb. Kort utbildning, också.

Du som har tröttnat på att stå i kassan på ICA kanske funderar över en alternativ karriär. Då ska du veta att det inte tar alltför lång tid i skolbänken innan du kan börja arbeta som mäklare. Även om det sannerligen är ett kvalificerat arbete, går det fort att lära sig grunderna i skolan. Finliret kan du bara lära dig ute i fält.

Det tar faktiskt bara något år innan du kan börja ta jobb som mäklare. Åtminstone innan du kan börja praktisera och jobba extra hos någon av de förnämliga mäklarfirmorna som Gävle har att erbjuda. Hör dig för hos dina lokala mäklare, och se om någon av dem är ute efter att nyanställa. Du kan faktiskt få hjälp på traven med praktik och utbildning direkt från företagen i branschen.

Mäklare i Gävle hinner prata med sina kunder

Att arbeta som mäklare i Gävle är ett omväxlande och intressant yrke. Särskilt för dig som uppskattar sociala kontakter i jobbet. Du kommer få träffa minst lika mycket människor som i kassan på ICA, men får utrymme att föra längre konversationer än vad som hinns med i den slingrande butikskön.

Ta steget redan i dag, och anmäl dig till nästa termins mäklarutbildningar. Livet är kort och du har ingen tid att förlora. Sedan kommer du sannolikt tjäna bättre än på ICA också.

27 May 2022