Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Brandtätning kan rädda ditt liv

Vill ni veta att ni har gjort allt för att ha ett säkert hem? Ett säkert hem innebär också ett bra brandskydd. Väljer ni att skaffa brandtätning har ni något ni kan lita på som bromsar branden.

Har du nyligen köpt en äldre bostad som inte har ett brandskydd? Många av de äldre husen i Sverige står utan något som helst skydd mot brand. De moderna byggnaderna som uppförs har alltid någon form av brandskydd. Brandskydd räddar nämligen liv, så därför bör alla byggnader ha det och inte bara de nya. Turligt nog är det inte för sent. Har du köpt en äldre villa utan brandskydd, då kan du komplettera med ett i efterhand. Sätt in en effektiv brandtätning i ditt hem, rättare sagt, låt proffsen sätta in en brandtätning i ditt hem. Med deras hjälp får du ett effektivt brandskydd som gör det som förväntas.

Brandtätning i väggarna

Om det börjar brinna så vill man göra allt man kan för att elden inte ska kunna sprida sig. Som ni säkert redan vet har en brand en tendens att sluka allt den kan. Har man en brandtätning hjälper det till att bromsa branden från spridning. Det gör det svårare för både eld och rök att ta sig vidare. Brandskydd kan vara något av det viktigaste man har i sitt hem. Det är något man bör skaffa om man inte har det. Brandtätning kan rädda liv, så låt alltid proffsen se till att ditt brandskydd är komplett.

25 Jan 2022