Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Bra med braskaminer i Göteborg

Det finns flera bra saker med att ha braskaminer i Göteborg. De ger en hög mysfaktor, de ger värme och de ger till och med lite lugn och ro i kropp och själ.

Det är nog inte mycket som slår det här med att ha en öppen eld i sitt hus. Människor har genom alla tider fascinerats av eld som fenomen. Dessutom har de varit beroende av värmen från den för att kunna överleva i kallare klimat. Den har helt enkelt gjort det mer drägligt att leva.

En braskamin har därför sin speciella plats i både husets och människans hjärta. Det är en central sak. Värme och skydd betyder överlevnad. Det gör det möjligt att bo lite var som helst, vilket är viktigt när du befinner dig i Sverige där man kan uppleva alla sorters väderlek under ett år.

Braskaminer i Göteborg tar bort det råkalla

Att det är bra att ha en braskamin i Göteborg säger sig självt då staden är känd för sitt stundtals råkalla klimat. Vinden kommer ju in från väster och då kan det bli både fuktigt och kallt på samma gång. Det är därför inte bara i bostäder det passar bra med att installera en braskamin.

Om du driver ett fik med så kallad “go” och härlig göteborgsk anda och med stor myskänsla, gör du dig själv kanske en tjänst om du installerar en braskamin. Om det inte är tillåtet med en vanlig kan du ju ta dig en titt på en elektrisk kamin. Men en riktig med sprakande eld är oöverträffad.

11 Aug 2022