Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Bra golventreprenad i Dalarna

När det är dags att byta golv i butiken är det mer att tänka på än hur det kommer att se ut. Då kan en golventreprenad i Dalarna vara till stor hjälp.

Den lilla butiken hade inte renoverats på alltför länge. Anders farmor hade blivit plötsligt sjuk och inte kunnat driva sin lilla second butik i stan. Istället hade han som frilansare möjlighet att hoppa in och ta över tillfälligt. Det gick riktigt bra och han insåg att när det blev tal om att lägga ner hade han motstridiga känslor.

Skulle han bara sälja farmors livsverk? Dessutom hade han börjat tycka att det var riktigt roligt att jobba i den lilla speciella butiken. Så innan han hinner ändra sig bestämmer han sig för att ha den kvar. Men då behövde han sätta igång och renovera. För att få lite hjälp kontaktar han en golventreprenad i Dalarna.

Golventreprenad ger tips

Den golventreprenad de kontaktade i Dalarna lovade att komma förbi och se vilket butiksgolv som skulle passa i hans butik. Efter besöket kände han sig mycket nöjd med valet. Det hade legat ett gammalt trägolv under den plastmatta som varit golv. Kanske inte det bästa golvet i en butik. Men om det slipades och sedan lackades flera gånger skulle det bli starkt.

Förutom att det var vackert skulle det skapa en varm atmosfär i butiken. Sagt och gjort, golvläggaren satte igång att jobba och undan för undan kom den gamla glansen tillbaka i golvet. Det var lite mörkare med tydliga ådringar som gav det en gammal look precis som Anders önskade. Tänk att det skulle bli så lyckat.

19 Apr 2023