Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Bergvärme gör familjen glad i Göteborg

Att installera bergvärme i Göteborg sparar pengar och gör hela familjen glad. Lätt värt att behöva lägga om en bit av gräsmattan i trädgården efter borrningen.

Elda pengar eller borra i berget? Det låter som en enkel fråga med ett enkelt svar. Och det är det också. Så här dags i världens historia finns det nämligen inte längre någon anledning att värma upp ditt hus med fossila bränslen. Eller att behöva trassla med att beställa pellets stup i kvarten. Framför allt inte när det är så enkelt och lätt att borra ned några meter i berget, och installera bergvärme.

Ja, du kommer få lägga om gräsmattan. Men det är också en av de få baksidorna med att installera bergvärme. Och den kostnaden kommer du ha sparat in på mycket kort tid, med tanke på vad det skulle ha kostat att fortsätta elda med olja. Särskilt med dagens oljepriser.

Bergvärme en ren vinst i goa glada Göteborg

Du som bestämt dig för att installera bergvärme i Göteborg har faktiskt ett ganska roligt projekt i antågande. Att få chansen att studera arbete med stora tuffa maskiner på nära håll kommer göra hela familjen glad. Inte minst de yngre medlemmarna.

Den som har ansvar för familjens budget kommer bli glad när hen räknar på alla pengar bergvärmen kommer spara in. Och den familjemedlem som uppskattar en fräsch källare utan någon gammal sotig oljepanna som står och luktar i ett hörn, kommer bli glad när den nya fina bergvärmepumpen är på plats.

18 Jul 2022