Köpa Villa

Välkommen!

Här hittar du all information du behöver för att köpa en villa.

  • Att tänka på
  • Allmänna tips
  • Leva i villa
  • Vilka kostnader?
  • Hur det är att bo i villa
  • Renovera villa

Att sköta om fastigheter

Skulle du vilja ha det totala ansvaret och sköta om en fastighet? Vill du arbeta som alltiallo eller fastighetsskötare? Drömmer du om att kunna lösa problem dagarna i ända? Titta hit och läs.

När du sköter om en fastighet gäller det att vara uppmärksam varje dag och se till att allt fungerar som det ska. Det finns kranar som läcker, rör som går söder, fläktar som slutar fungera och det är bara en bråkdel om vad som kan hända. Sköter du om en fastighet där det bor hyresgäster ska du vara beredd på att tala i telefon och arbeta med att lösa problem samtidigt.

Det kommer ringa i din telefon mest hela tiden. Är det inte det ena så är det det andra. Du som arbetar som fastighetsskötare behöver utrusta dig med ett gott humör och en ängels tålamod. Lägg sedan till en naturlig begåvning i att lösa praktiska problem snabbare än tåget.

Inte bara praktisk skötsel

Vill du ha hjälp med fastighetsskötsel i Göteborg kan du vända dig till någon som arbetar med entreprenad. Då får du hjälp med sådant som till exempel att vara med på möten och ta fram en plan för investering och ekonomisk skötsel. Det kommer vara många beslut som ska tas genom årens lopp.

Väggar, golv och tak, fönster, pannrum, vindar och källare, trädgårdar och innergårdar, gräsmattor och rabatter. Allt ska skötas om och underhållas så att både ägare och hyresgäster blir nöjda och glada. Din fastighetsskötare kommer helt enkelt att fungera som en magisk punkt i ditt liv.

17 Jun 2021